AMPA Pere Rossello
Noticíes
Enlaces interesantes
Qui som?
Activitats
casal setmana santa
Xerrades
Taller Momo Vinyals
Xerrada J. Férnandez
Creativitat
Intel·ligències
Bullying
Jornada continuada
Reis 2014-15
Reis 2013-14
Carnaval 2015
Carnaval 2014
Bicicletada 2014
Xocolatada 2017
Festa fi de curs 14
Enllaços d'interes
Menu Menjador
Contacte
Mapa del sitio

 

 

 

Xerrada: "Quins són els talents dels nostres fills?"

El passat 22 d'octubre de 2015, es va fer per la Sra. M. Helena Tolosa la xerrada "Quins són els talents dels nostres Fills?" en la que va parlar sobre les intel·ligències múltiples, amb una participació d'una quarentena de persones

 

La Sra. Tolosa és llicenciada en magisteri, pscopedagoga i logopeda, té un màster en en programació neurolingüística i un postgrau en terapia familiar sistemàtica. Té experiència de 20 anys a escoles, col·labora amb la Generalitat amb diversos col·lectius, fa tallers en escoles i instituts, a més de ser contacontes i fer teatre, cant i dansa.

 

En la xerrada va explicar que es poden dividir els tipus de criatures en : fàcil (referint-se al seu temperament i que tenen bon humor), difícil (els que tenen una gran tendència a dir "NO") i els d'adaptació lenta (nens molt tranquils però que s'assemblen als de temperament difícil).

 

Va explicar que la persona intel·ligent és aquella que sap resoldre problemes, s'adapta fàcilment als canvis de cirscunstàncies,és creativa i capaç d'establir relacions socials.

 

El consell principal que va donar la Sra. Tolosa va ser que potenciem allò que els nostres fills tenen i descobrirem obsrvant-los.

 

Hi han varis canals pel qual processen la informació: visual, auditiu i cinestètic.

 

És molt important educar en la voluntat, la constància i l'automotivació. Els activadors d'aquest aprenentatge són la lectura, reflexió, meditació, concentració, creativitat i ideals.

 

AMPA Pere Rossello  | pererosselloampa@gmail.com